Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi

Belgegeçer : 0236 414 82 48
WEB http://macideramiztaskinlar.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mahallesi 450 Sk. No168 Akhisar / MANİSA
VİZYON : Ülkemizin her yönden kalkınmasını ilke edinmiş, bilimin her alanında hizmet ederken insanı odak alan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmayı yaşamının bir parçası haline getiren, yurt ve dünya meselelerine duyarlı, sorumluluk bilincini kişiliğiyle yoğurmuş bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Milli Eğitiminin Temel Kanunu´nda belirtilen genel ve özel amaçlar doğrultusunda Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerinden taviz vermeyen, eğitim ve öğretim lideri özelliğine sahip yönetici kadrosu ve alanında yetkin, mesleki gelişimini önemseyen, eğitimdeki yeni paradigmayı kavramış, günceli ve süreli-süresiz yayınları takip eden bir eğitim kadrosuyla; etkili ve disiplinli ders çalışmayı alışkanlık haline getirmiş, sosyal aktivitelere katılan, yetiştiği kültürün milli ve manevi değerlerini özümsemiş, milli birlik ve beraberliğin önemini kavramış, yurt ve dünya meselelerini düşünen, sorgulayan ve çözüm üreten, insana değer veren, ülkesinin çağdaş medeniyetleri yakalayıp geçmesi için gerekli sorumluluk bilincini almış bireylerin yetiştirildiği bir eğitim ortamı oluşturmak.
BAŞARILAR : TÜBİTAK proje yarışmasında Biyoloji Projemizin bölge elemelerini geçmesi. TÜBİTAK Matematik Olimpiyatlarında bir öğrencimizin Türkiye genelinde seçilen 54 öğrenci arasına girmesi. OXFORD Yayınlarının düzenlediği yabancı dil yarışmasında bir öğrencimizin Türkiye ikincisi olması.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.30-16-30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Şehir içi toplu ulaşım araçlarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Manisa-Akhisar
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3km